Відпочинок в цьому готелі був схожий на проведений в час наче у відомій арабській казці «1000 та ще одна ніч». Приїхала з подружками, навіть не очікували такого по-справжньому дружнього та гостинного прийому. Всі працівники готелю одразу же по нашому приїзду наче тут заметушилися із-за нас, почали на кожному кроці питати, що підказати, що нам зараз хочеться зробити, або навпаки давати цінні поради, як краще провести час. Особисто мені сподобалися великі скляні вікна при виході на балкон, коли приходила з дискотеки рано, завжди любила крізь них дивитися як проміння сонця пробуджує світло та нове життя!!! Дуже сподобалися тематичні кумедні програми, особливо як місцеві жінки танцювали танець живота, здається мені, що вони все життя тим тільки і займаються, щоб юрби переляканих чоловіків навколо себе збирати!!!
Пляж дуже гарний, завжди було вільне місце для відпочинку, дуже приємна тут була атмосфера, в одній коротенькій розповіді всього не згадаєш, але хочеться всім дати пораду обов`язково відвідати цей готель!!!